釣った魚の持ち帰りについて制限があるようです。
まずは、そのまま英文
SALMON: total limit is 8 salmon per person; within that limit of 8, you can retain up to 4 Chinook (spring), and up to 8 of any other species (Coho, Chum, Sockeye, Pink).
HALIBUT: total limit is either 1 or 2, depending on the length of Halibut you choose to retain — you can retain a total of 1 Halibut if its length is between 90cm – 126cm (between approximately 20-70 lbs), or you can retain a total of 2 Halibut if both are under 90cm (up to approximately 20 lbs).
LINGCOD: total of 3 in possession.
ROCKFISH: total of 3 in possession. This excludes Yelloweye Rockfish and Bocaccio Rockfish, which are non-retention.
Within these retention limits, there is no weight limit for how much fish a guest can have shipped back to Vancouver at the end of your trip.
[日本語訳 by Chrome]
サーモン: 1 人あたりの制限はサーモン 8 匹です。この 8 匹の制限内で、チヌーク(=キングサーモン) (春) は最大 4 匹、その他の種 (ギンザケ、シロザケ、紅鮭、ピンク鮭) は最大 8 匹まで持ち帰ることができます。
オヒョウ: 合計制限は、保持するオヒョウの長さに応じて 1 匹または 2 匹になります。長さが 90cm ~ 126cm (約 20 ~ 70 ポンド) の場合は合計 1 匹を保持できます。長さが両方とも 90cm 未満の場合は合計 2 匹を保持できます (最大約 20 ポンド)。
LINGCOD: 合計 3 個を保有。
ロックフィッシュ: 合計 3 匹を保有。ただし、イエローアイ ロックフィッシュとボッカチオ ロックフィッシュは保持対象外です。
これらの保管制限の範囲内で、お客様が旅行の最後にバンクーバーに持ち帰ることができる魚の量に重量制限はありません。
なるほどー サーモン、どれだけ釣れるかな?制限よりは、まずは釣ることが先か。ボウズじゃないといいな。Halibatは釣ってもなあ、、
あ、そうだデジタル魚拓のサービスについて調べておこう
LINGCODというのは、アイナメ系の魚のようです

コメントを残す